Nettebad - Belevenisbad/Nettedrom/Loma Sauna

Loma-Sauna

"Loma" is Fins en betekent vakantie. Acht verschillende themasauna's en een overvloedig opgietingenschema zijn een garantie voor een afwisselende en verkwikkende saunadag. En als het je tussendoor toch een beetje te rustig wordt, is een overstapje naar het Sport- en Belevenisbad, inclusief het grootste glijbaanpark van Noord-Duitsland, altijd zonder kosten mogelijk.

Iedere tweede vrijdag van de maand vindt de lange Saunanacht plaats. De Loma-Sauna is dan tot 2 uur 's-nachts geopend. Vanaf 22.00 uur is het Sport- en Recreatiebad beschikbaar om ongekleed te zwemmen en te glijden. Daarnaast worden de saunagasten opgewacht door speciale belevenisopgietingen en een lekker buffet. Iedere laatste zaterdag van de maand vindt de kleine Saunanacht plaats. De Loma-Sauna is dan tot 1 uur 's-nachts open. Voor iedere kleine Saunanacht is er een speciaal thema en daarbij passende belevenisopgietingen. Ook zorgt het saunarestaurant voor bijzondere lekkernijen.

Meri

Meer-sauna

De Meri-Sauna biedt, vanaf boomtophoogte een schitterend panoramisch uitzicht op het aangrenzende meer. De trapsgewijze plaatsing van de zitbanken garandeert vanaf iedere plek een vrij uitzicht op de natuur langs en op het meer.

Löyly

Stoomsauna

Wat in de klassieke sauna de opgieting is, is in de Löyly-sauna de stoomstoot. Op de bovenste plaatsen wordt regelmatig een automatische stoomstoot in werking gezet.

Tähti

Stoombadsauna

In tegenstelling tot de klassieke sauna wordt in de Tähti-sauna de lichaamstemperatuur in de vochtige stoom heel langzaam en behoedzaam verhoogd.

Takka

Houtkachelsauna

De gezellige Takka-sauna wordt verwarmd door een houtgestookte kachel. Het houtvuur zorgt met zijn vlammenspel en zijn geknetter voor een weldadige atmosfeer.

Talo

Blokhutsauna

In de Talo-sauna verzorgen onze saunameesters regelmatig zeer afwisselende opgietingen. De grote panoramaramen van de opgietsauna bieden een prachtig uitzicht op de aangrenzende natuurbadvijver.

Mede mogelijk gemaakt door