Nettebad - Belevenisbad/Nettedrom/Loma Sauna

Grand Prix-sfeer met electro-aandrijving in het Nettedrom

Wil je een adrenalinekick, lekker op het gaspedaal staan en je met je vrienden meten? Dan ben je bij ons in het Nettedrom aan het juiste adres, want onze electro-kartbaan heeft alles, wat het hart van een coureur begeert. Als fijne bijkomstigheid kan je met een zuiver geweten je rondjes draaien zonder de motorgeluiden waaraan je bent gewend, te hoeven missen.

Circuit

Adrenalinekick dankzij afwisselende baan

De e-kartbaan bij het Nettebad biedt je alles wat je nodig hebt voor een spectaculaire rijbelevenis: 470 meter baan met 8 linker- en 7 rechterbochten op twee niveaus vragen alles van je. Daarbij is de baan tussen de 4 en 7,5 meter breed, zodat er ruimschoots gelegenheid tot inhalen is.

Rechte stukken voor topsnelheid en technische passeerstukken wisselen elkaar af. Nog een andere specialiteit maakt de rijbeleving in het Nettedrom bijzonder: met de boostknop op je e-kart kan je gedurende 3 seconden met 3 kW extra rijden en zo je inhaalmanoeuvre in je voordeel beslissen.

E-karts

Puur racegevoel

Onze e-karts zorgen voor het pure racegevoel, want maximale acceleratie is er vanaf de eerste seconde en de topsnelheid van 60 km/u wordt verzorgd door de 2 x 2,8 kW-elektromotor.

Het bijzondere aan onze racemachines: je kan met een zuiver geweten je rondjes draaien, want in plaats van benzine wordt je e-kart direct vanaf het dak aangedreven door groene stroom. Toch hoef je het vertrouwde motorgeluid niet te missen. Wie het liever wat zachter wil hebben zit hier ook goed, want onze e-karts rijden desgewenst geruis- en in ieder geval reukloos.

Twin-Kart

Puur racegevoel, maar dan met z'n tweeën

Wil je het ultieme rijgevoel in het Nettedrom ook beleven, maar wil je niet zelf rijden? Dan is de Twin-Kart de ideale oplossing, want daarmee kan je als passagier de race meemaken. Dit aanbod geldt voor iedereen, maar is natuurlijk speciaal geschikt voor diegenen die niet alleen kunnen of mogen rijden. Maar ook als je al flink wat ervaring hebt kan een race in de Twin-Kart interessant voor je zijn, want bij een Twin-rit krijg je misschien nog tips en trucjes waar je wat aan hebt. De coureur van een Twin-Kart moet tenminste 18 jaar oud zijn en een racelicentie bezitten. Als passagier moet je minstens 6 jaar oud zijn.

Facebook-app

Je racetijden in een oogopslag

Met de gratis Facebook-app kan je jouw racetijden beheren, je vrienden online uitdagen en zien, wie van jullie de snelste is. Gewoon aanmelden via het in het Nettedrom aangegeven e-mailadres en je kan aan de slag!

Reserveringsagenda

Zolang het Nettedrom niet exclusief verhuurd is, mag je natuurlijk gedurende onze openingstijden naar hartenlust je rondjes draaien. Om zeker te zijn dat je niet voor niets komt en om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, is het een goed idee om even een blik te werpen op de reserveringsagenda: daar vind je een overzicht van de boekingen en reserveringen.

Let op: in onze reserveringsagenda worden alleen reeds geboekte groepsritten vanaf 6 personen getoond, actuele individuele ritten echter niet.

Reserveringsagenda

Groepsaanvragen

Zin in een race met vrienden, familie of zakenpartners? Als je met minstens 6 man bent, kan je een groepsrace bij ons reserveren of de baan exclusief huren. Doe de aanvraag s.v.p. tenminste 5 dagen voor aanvang van het gewenste tijdstip. Geef ons jullie wensenlijstje en we stellen een passend racepakket voor jullie samen. Gewoon een mailtje aan: ekartbahn@swo.de! Geef ons daarbij het volgende op: gewenste datum inclusief gewenst tijdstip, het raceformat en het aantal deelnemers.

Formulieren

Formulier "Algemene gebruiksvoorwaarden":

Voorwaarde voor het rijden met een kart is onze racelicentie. Voor het verkrijgen van de racelicentie kan ofwel het formulier geheel ingevuld worden meegebracht of kan de aanmelding ter plaatse aan de terminal worden gedaan. Minderjarigen hebben voor het verkrijgen van de racelicentie en voor het boeken van diensten toestemming nodig van hun ouder of voogd. Daarvoor dient het formulier door de ouder/voogd te worden ondertekend en te worden meegebracht.

Download Formulier

Formulier "Overdracht van de toezichtverplichting":

Jongeren, die nog geen 14 jaar oud zijn, mogen een e-kart alleen besturen indien een ouder of voogd of een begeleider, aan wie de toezichtverplichting is overgedragen, zich bevindt binnen roep- en zichtafstand. Daarom dient ieder kind deze verklaring voor overdracht van de toezichtverplichting, ondertekend door ouder of voogd, mee te brengen indien de ouder of voogd niet zelf aanwezig kan zijn.

Download Formulier

Mede mogelijk gemaakt door